Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Αυτό το ιδιαίτερο και θαυμαστό δώρο που μας προσφέρει η φύση μέσω της μέλισσας θέλουμε να το προσφέρουμε στον καταναλωτή με τις καλύτερες δυνατόν συνθήκες συγκομιδής, συντήρησης κ συσκευασίας μέσα από τη σύγχρονη μονάδα μας, που πληροί όλες τις προϋποθέσεις γι’ αυτό το σκοπό.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Ο Γιάννης Στυλιαράς, οδοντοτεχνίτης στο επάγγελμα, ξεκίνησε το “ταξίδι με τις μέλισσες” από χόμπι, παράλληλα με την δουλειά του, εμπλούτισε τις γνώσεις του στην μελισσοκομία και την επιχειρηματικότητα και ήταν ο πρώτος μελισσοκόμος που ασχολήθηκε με την παραγωγή βιολογικού μελιού στην περιοχή της Ορεινής Ναυπακτίας, στοχεύοντας στην στροφή προς την υψηλή ποιότητα διατροφής.

Η διαδρομή ξεκινά από τα παιδικά χρόνια από τον παππού του στο χωριό Δάφνη που παραδοσιακά συντηρούσε μόνιμο μελισσοκομείο. Από εκεί πήρε τα πρώτα ερεθίσματα, τις πρώτες γνώσεις κ έτσι η παραδοσιακή μελισσοκομία εξέλιχθηκε από τα παλιά κουβέλια στις σύγχρονες κυψέλες με τα κινητά πλαίσια. Στην πορεία, η εξέλιξη ήταν να κάνει ένα σύγχρονο συσκευαστήριο, το οποίο εκσυγχρονίζει συνέχεια με τη βοήθεια της κόρη του κ προσπαθούν να κάνουν γνωστό σε όσον το δυνατόν περισσότερες χώρες το εκλεκτό “premium” μέλι της περιοχής τους.

Η ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΜΑΣ

Βρισκόμαστε στο νοτιότερο άκρο της οροσειράς της Πίνδου, που ακουμπά σχεδόν τον Κορινθιακό Κόλπο-Πατραϊκό. Η περιοχή αυτή είναι η ορεινή Ναυπακτία και η ορεινή Φωκίδα. Η απόσταση από τη θάλασσα μέχρι το βουνό, έως τα 1200m περίπου είναι διαδρομή μίας ώρας. Σε όλη αυτή τη διαδρομή υπάρχει άγρια βλάστηση. Στα ορεινά επικρατεί το έλατο, η βελανιδιά κ η καστανιά κ στα ημιορεινά η κουμαριά, το ρείκι και άλλα πολλά μελισσοκομικά φυτά. Στα παράλια της Φωκίδας και της Αιτ-νίας συναντάμε το θυμάρι.

Γενικά, είναι μία περιοχή με μεγάλο μελισσοκομικό ενδιαφέρον και μοναδικά μέλια!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Έχετε κάποια ερώτηση, αναφορικά με τα προϊόντα μας;
Επικοινωνήστε μαζί μας!